-->
کاپیتان نمو






[Powered by Blogger]

10.22.2004

٭ از روزی که برای اولين بار يکی از شعرهای ابتهاج رو خوندم تا بحال حدود ۱۰ سال ميگذره. اتفاقا همون شعر هم برام يه خورده دردسر ساز شد. تخلص اين شاعر بيش از هر چيز برام جالب بود ، چون در دوره ای بودم که اين اسم رو خيلی دوست داشتم.
در مرداد ماه امسال يک مرخصی نسبتا طولانی داشتم و شبی در منزل دوست صميميم بودم. عجب شانسی داشتم. موقعی که تهران بودم چهار روز پشت هم بارندگی بود. وقتی رفتم شمال باز هم چهار پنج روز بارندگی داشتيم. يکی از همين شبهای بارونی ، کنار پنجره نشسته بودم و دوستم طبق عادت هميشگيش موقعی که با هم تنها می شديم برام تار ميزد. در اتاقی نيمه تاريک ، با صدای خوش آهنگ تار ، بوی بارون و نسيم خنکی که از پنجره بصورتم می خورد ، خلاصه که چند ساعتی در اين حال بودم. دوستم بعد از کنار گذاشتن تار بهم گفت يه هديه برات دارم. يه سی دی بهم داد که از ابتهاج بود. در اين سی دی چند تا از قشنگ ترين شعرهاش رو خونده بود و هنگام خوندن ، محمدرضا لطفی براش تار ميزد. برای اولين بار بود که « امير هوشنگ ابتهاج » رو می ديدم. شعر « هنر گام زمان » رو روزی نيست که نبينم. خيلی اين شعرش رو دوست دارم.




يه خواهش دوستانه:
آيا کسی سايت آموزش پاک کردن مرغ می شناسه ؟؟؟!!

هم اتاقی جديدم ديروز پيشنهاد کرد که يه مرغ بخريم و برای سحری ، خورشت بپزيم. من هم اجابت امر کردم و رفتم خريد. تازه فهميدم که مرغ چقدر گرون شده. يه مرغ ناقابل واسه ما حدود ۳۱۰۰ تومن در اومد. فروشنده گفت: چند وقته نيومدی خريد؟ گفتم: من اصلا خريد نمی کنم که بدونم قيمتها تو چه مايه ای هست.

بگذريم؛
بعد از اينکه يخ اين مرغ باز شد ، دوستم گفت که تو با توجه به اينکه کارت يه جورائی به قصابی و سلاخی شباهت داره ، مرغ رو پاک و تيکه تيکه کن. بايد اعتراف کنم هرجور ماهی ، ميگو ، لابستر ، ماهی مرکب ، اسکوئيد ، صدف و از اين قبيل آبزيان بود ، سه سوت پاکش کرده بودم ولی برای اولين بار بود که می خواستم يک مرغ رو پاک کنم. البته بگم که با اين گروه از جانوران آشنائی کامل داشتم که برمی گرده به آزمايشگاه جانورشناسی و کلاس تشريح. ولی برای پاک کردن و آماده سازی برای طبخ اصلا آشنا نبودم. خلاصه که زدم مرغ رو تيکه پاره کردم ، همکارم هم گفت: خب ، يه دفعه چرخش ميکردی!!! البته اينقدر هم ناشی نبودم ، رانها رو خوب در آوردم ولی از اونجا به بعد ديگه کار خراب شد و هر کی به اون تيکه ها نگاه می کرد حدس ميزد می تونه هر چی باشه الا مرغ.
در اينجا از همه شما دوستان تقاضا دارم اگه سايت يا يک مرجع اينترنتی برای آموزش پاک کردن مرغ و تيکه تيکه کردن مرغ و گوشت می شناسين ، به من معرفی کنين. من هم هر نوع سئوالی در مورد پاک کردن و خريدن ماهی و ساير آبزيان داشته باشين جواب ميدم.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Home